معرفی 11 نوع نرم افزار کاربردی:
1. نرم افزار واژه پردازی
نرم افزار واژه پرداز برنامه ای است که اسناد مبتنی بر متن ایجاد می کند. این نرم افزار کاربردی دارای ویژگی های بسیاری است که به کاربران امکان نوشتن، ویرایش و قالب بندی اسناد را می دهد. برخی از ویژگیهای اساسی نرمافزار واژهپردازی عبارتند از قابلیت قالببندی متن، مانند پررنگ کردن یا خطدار کردن، و ابزارهایی برای ایجاد جداول، سرصفحهها و پاورقیها. بسیاری از این برنامه ها همچنین گزینه ای برای ویرایش سند برای املا و دستور زبان دارند.
2. نرم افزار پایگاه داده
این نوع نرم افزار کاربردی به کاربران امکان ایجاد و مدیریت یک پایگاه داده که مجموعه ای از داده ها است را می دهد. نرم افزار کاربردی پایگاه داده به کاربر کمک می کند تا پایگاه داده را ساختار دهد تا بتواند داده ها را به طور موثر سازماندهی کند. برخی از ویژگی های رایج نرم افزار پایگاه داده شامل مرتب سازی، فیلتر کردن و تعیین معیارهای داده ها می باشد. این نرم افزار همچنین می تواند به کاربران امکان انجام پرس و جوهایی که سوال یا درخواست است را برای تجزیه و تحلیل یا تغییر داده ها و دسترسی به داده های موجود در پایگاه داده را بدهد.
3. نرم افزار صفحه گسترده
نرم افزار صفحه گسترده اپلیکیشنی است که می تواند اسناد الکترونیکی را ایجاد کرده و آنها را در ردیف و ستون مرتب کند. این صفحات گسترده می توانند محاسبات ریاضی زیادی را انجام دهند، مانند اضافه کردن یک ستون از اعداد برای تعیین کل مقدار. همچنین می توانید از نرم افزار صفحه گسترده برای سازماندهی و تجزیه و تحلیل داده های عددی استفاده کنید. از ویژگی های مشترک این نرم افزار می توان به فرمول های از پیش تعیین شده برای محاسبات و ابزارهای ایجاد نمودار اشاره کرد. صفحات گسترده همچنین اغلب برای ذخیره داده ها در جداول بصری ایده آل هستند، با قالب بندی که به شما امکان می دهد ظاهر آنها را سفارشی سازی کنید.
4. نرم افزار مرورگرهای وب
مرورگرهای وب نرم افزارهای کاربردی هستند که کاربران می توانند برای جستجوی اطلاعات در اینترنت به آنها دسترسی داشته باشند. می توانید از مرورگرهای مختلف وب برای یافتن داده ها به صورت آنلاین استفاده کنید. هنگامی که از یک مرورگر وب برای رفتن به یک وب سایت استفاده می کنید، مرورگر اطلاعات را از یک وب سرور بازیابی می کند، کد وب را به یک نمایش تصویری ترجمه می کند و آن را در دستگاه شما نمایش می دهد. بسیاری از مرورگرهای وب به کاربران اجازه می دهند تاریخچه مرور خود را جستجو کنند، نشانک های صفحات وب را تنظیم کنند و برنامه های افزودنی را برای سفارشی کردن مرورگر نصب کنند.
5. نرم افزار چند رسانه ای
برنامه های چند رسانه ای به کاربران اجازه می دهند تصاویر، صدا و ویدئو را ایجاد یا تغییر دهند. این نرم افزار به شما امکان می دهد این فرمت ها را برای ایجاد محتوای تعاملی ترکیب کنید. می توانید از برنامه های چند رسانه ای برای پخش یا ضبط صدا و تصویر، ویرایش فایل ها و بهبود کیفیت صدا با اعمال افکت هایی مانند کاهش نویز استفاده کنید. به طور معمول، نرم افزارهای چندرسانه ای همچنین به کاربران اجازه می دهد تا فرمت فایل ها را برای سازگاری با برنامه های مختلف تبدیل کنند.
6. نرم افزار ارائه
این نرم افزار کاربردی اسناد بصری را به صورت اسلایدهایی ایجاد می کند. کاربران می توانند عکس، گرافیک، فیلم یا متن را برای ارائه اطلاعات به اسلایدها اضافه کنند. از ویژگی های رایج این نوع نرم افزارهای کاربردی می توان به قابلیت قالب بندی متن، درج فایل های چندرسانه ای و نمایش اسلایدها به صورت اسلایدشو اشاره کرد.
7. نرم افزار سازمانی
نرم افزار سازمانی نوعی برنامه کاربردی است که به جای یک فرد، نیازهای یک سازمان را برطرف می کند. به عنوان مثال، یک کسب و کار با مشتریان زیاد ممکن است از یک سیستم مدیریت ارتباط با مشتری، نوعی نرم افزار سازمانی، برای مدیریت اطلاعات مشتریان، مانند سابقه خرید آنها استفاده کند. این نرم افزار برای بهبود کارایی یک سازمان کار می کند. از دیگر نمونه های نرم افزار سازمانی می توان به سیستم های پرداخت آنلاین و برنامه های مدیریت پروژه اشاره کرد.
8. نرم افزار گرافیک
نرم افزار گرافیک برنامه ای است که می توانید از آن برای ایجاد یا ویرایش تصاویر از جمله تصاویر لوگو یا گرافیک وب استفاده کنید. می توانید از نرم افزارهای گرافیکی برای افزودن متن به عکس، برش تصاویر و تنظیم وضوح عکس استفاده کنید. از دیگر ویژگی های رایج این نرم افزار می توان به گزینه هایی برای افزودن لایه ها به تصاویر، تغییر اندازه عکس ها و ترکیب فایل ها اشاره کرد.
9. نرم افزار ارتباطات
نرم افزار ارتباطی برنامه ای است که پیام ها را در یک یا چند فرمت از جمله متن، صوتی یا تصویری مبادله می کند. شما می توانید از این نرم افزار برای مکاتبه با دیگران با استفاده از سیستم های راه دور انتقال اطلاعات بین رایانه ها استفاده کنید. ارتباطات همچنین ممکن است ویژگیهای امنیتی اضافی، مانند رمزگذاری، برای محافظت از دادههایی که کاربران ارسال میکنند، فراهم کند.
10. نرم افزار آموزشی
این نوع نرم افزار کاربردی برنامه ای است که در مورد یک موضوع خاص آموزش ارائه می دهد. اغلب، این نرم افزار محتوای چندرسانه ای مانند فیلم ها را برای ایجاد درس های جذاب تر ادغام می کند. بسیاری از مدارس و مؤسسات آموزشی از نرم افزار آموزشی به عنوان ابزار یادگیری برای دانش آموزان استفاده می کنند. برخی از برنامههای نرمافزار آموزشی میتوانند به مدارس در مدیریت و سازماندهی دادههای دانشآموزان، مانند اطلاعات تماس والدینشان، کمک کنند. برخی از نمونههای نرمافزار آموزشی شامل برنامههای یادگیری زبان یا ابزارهای مرجع، مانند دایرهالمعارفهای دیجیتالی است.
11. نرم افزار مجموعه های کاربردی
مجموعه برنامه ها مجموعه ای از برنامه های نرم افزاری مختلف هستند که عملکردهای مرتبط را انجام می دهند. هر برنامه نرم افزاری در مجموعه اغلب دارای یک رابط کاربری مشابه است که نحوه تعامل کاربران با نرم افزار است. این مجموعه ها معمولاً شامل برنامه هایی هستند که مردم اغلب از آنها استفاده می کنند. به عنوان مثال، یک مجموعه برنامه کاربردی تجاری ممکن است شامل پردازش کلمه، صفحه گسترده و نرم افزار ارائه باشد. این باعث می شود مجموعه به یک ابزار تجاری مناسب و فراگیر تبدیل شود.
گروه نرم افزار آویژه آماده ارایه انواع خدمات و مشاوره در زمینه تولید، ساخت و پیاده سازی نرم افزار کاربردی به شما عزیزان می باشد. با ما در تماس باشید.